Free shipping over €50

×

Klantenservice

Bestellen & Betalen

Als je een BY1OAK sieraad hebt gevonden, selecteer indien nodig de gewenste kleur, maat, materiaal, steen of bedel. Klik daarna op 'in shopping bag'. Je kunt nu verder shoppen of je bestelling afronden. Als je verder gaat shoppen kun je altijd rechtsboven terug naar je shopping bag.

Als je de bestelling wilt afronden en betalen, klik je rechtsboven op shopping bag. In dit scherm kun je de order nog wijzigen of verder gaan met de betaling. Klik op de knop 'ga door naar afrekenen' om je bestelling verder af te ronden. Heb je een kortingscode/giftcardcode dan kan je die hier invoeren.

Ben je een nieuwe klant, vul je gegevens in en maak een account aan. Ben je een terugkerende klant, vul je e-mail en wachtwoord in. Je gegevens worden dan automatische bewaard. Als je je wachtwoord bent vergeten kun je jouw e-mail adres invoeren en wordt er een nieuw wachtwoord toegestuurd, deze kun je daarna altijd nog wijzigen.

Wanneer de bestelling bij ons binnenkomt, krijg je een orderbevestiging toegestuurd. Hierin staat jou geplaatste order met je gegevens.

1. Factuuradres

- Vul hier de adresgegevens in van het adres waar je de factuur/bestelling op wilt ontvangen.
- Wil je het pakketje op een ander adres ontvangen klik op het vakje 'Naar ander adres versturen', waarna je de gegevens van het verzendadres kunt invullen.
- Wij adviseren om het vakje 'account aanmaken en gegevens bewaren' aan te klikken, dan blijven je gegevens bewaard voor de volgende keer.

2. Verzending

Wij versturen de bestellingen binnen Nederland en buiten Nederland via PostNL;

Bestemming Bedrag Verzendkosten

Nederland

brievenbuspost t/m €29.95

€2.95

 

€30.00 t/m €49.90 (track & trace)

€4.95

 

vanaf €49.95 (track & trace)

Gratis verzenden

 

aangetekend versturen (handtekening)

€5,95

Europa

t/m €149.95

€9.95

 

vanaf €150.00

Gratis verzenden

Wereld

t/m €199.95

€19.95

 

vanaf €200.00

Gratis verzenden

3. Betaling

Selecteer de betalingsmethode waarmee je wilt betalen.

iDEAL of PayPal/Credit-Card

4. Controleer je bestelling

- In de laatste stap kun je jouw bestelling controleren.
- Je kunt aangeven of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Hierbij wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwe collectie, acties en sale. Wij versturen 6x per jaar een nieuwsbrief.
- Om je bestelling af te ronden moet je akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

Klik op de knop ‘ plaats bestelling’ om je bestelling te verzenden. Zodra wij alle gegevens en de betaling hebben ontvangen zullen wij je ‘one of a kind’ gaan maken en naar je opsturen.

Verzenden & Leveringen

De sieraden van BY1OAK worden met de hand gemaakt. Wij proberen het pakketje zo snel mogelijk te versturen. De levertijd is 2/3 werkdagen. Heb je het pakketje voor een bepaalde datum nodig, vermeldt het bij je bestelling.

BY1OAK verzendt de pakketjes via PostNL. Bij een verzending boven de €29.95 ontvang je een Track & Trace code. Met de Track & Trace code die je vervolgens ontvangt per e-mail kun via www.postnl.nl jouw bestelling te volgen.

Retourneren

Wil je jouw BY1OAK sieraad ruilen voor een andere maat of iets anders, dat is geen probleem! Stuur een mailtje met jouw gegevens naar info@by1oak.com. Geef aan om welk sieraad het gaat en wat je wilt ruilen. Als het item binnen 14 dagen ongedragen en onbeschadigd is teruggestuurd, zullen wij het gewenste sieraad (indien mogelijk) kosteloos opsturen.

Wil je een BY1OAK sieraad retourneren, dat is mogelijk! Stuur een mailtje met jouw gegevens en om welk sieraad het gaat naar info@by1oak.com. Als het item binnen 14 dagen ongedragen en onbeschadigd is teruggestuurd, zullen wij het bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening (indien de gegevens vermeldt worden bij retourneren) De kosten voor de retourzending zijn voor de afzender.

Let op!

Ruilen & retourneren geldt niet voor SALE artikelen.

Heb jij een eigen BY1OAK sieraad op aanvraag samengesteld (andere maat/kleur/lengte/materiaal dan op de website wordt aangegeven) dan is ruilen/retourneren alleen mogelijk in overleg via info@by1oak.com

Privacy & Veiligheid

Wij vinden jou privacy en veiligheid erg belangrijk. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de pagina Privacy.

 

Voor vragen kun je altijd contact op nemen via info@by1oak.com

Top