Free shipping over €50

×

Jewelry care and Repair

Elk sieraad van BY1OAK is handgemaakt en daarom een echte ‘one of a kind’. Wij werken met 14K gold filled, 925 sterling zilver en natuurlijke edelstenen. Elke steen is uniek en heeft zijn eigen kleur, vorm en betekenis. Het is daarom mogelijk dat de kleur/grootte iets kan verschillen van de foto. De betekenis van de steen kun je terug vinden bij het productoverzicht onder het kopje ‘stones’.

Wij raden je aan het sieraad af te doen met slapen, douchen, zwemmen en bij het gebruik van parfum, lotions en make-up om de originele kleur te behouden. Wanneer je jouw BY1OAK sieraad niet draagt kun je deze het beste in het bijgevoegde zwarte BY1OAK sieraden doosje bewaren.

Mocht er iets stuk gaan aan jouw BY1OAK sieraad, laat het ons weten! Stuur ons graag even een mailtje met foto, uitleg van de schade van het sieraad en de datum van aankoop. Dan kijken wij wat we eraan kunnen doen.

Wij hopen dat jullie de sieraden met net zoveel liefde en zorg zullen dragen als wij doen, voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Tip! Naast de vaste ontwerpen binnen de collectie is het ook mogelijk een persoonlijke touch toe te voegen aan een sieraad. Via info@by1oak.com worden speciale verzoeken, indien mogelijk, gerealiseerd.

ENJOY YOUR ONE OF A KIND!

Top