Free shipping on all orders over €50 within The Netherlands | Worldwide shipping
Free shipping on all orders over €50 within NL

The brand

“Dance on the rooftop, follow your dreams at Central Park,
live Meatpacking life 24/7, be a gypsy at Williamsburg,
fall in love with the skyline. The city that never sleeps.”

Twee vriendinnen op reis, ver van huis, samen in de stad waar je de inspiratie letterlijk van straat kan halen. Drie maanden avontuur in de modestad New York was het begin van iets moois. Al hun indrukken en ervaringen resulteerden in het idee voor een nieuw sieradenlabel. Sieraden die al deze unieke belevenissen koesteren bij het dragen ervan.

De jonge ontwerpers, Chrissie Vreeker en Rachelle Bleeker, weten op originele wijze hun interesses, persoonlijke stijl en gevoel voor mode te vertalen naar een eigentijds merk. Inmiddels is niet alleen New York meer de eindbestemming, maar reizen zij naar veel landen opzoek naar nieuwe ideeën en de perfecte materialen.

De handgemaakte sieraden van BY1OAK zijn ‘one of a kind’.
De zilveren en gouden kettingen, armbanden, ringen en oorbellen worden gekenmerkt door hun verfijnde stijl en het gebruik van verschillende soorten bedels en edelstenen. Zo kent elke steen een eigen kleur, vorm en betekenis.

Naast de vaste ontwerpen binnen de collectie is het ook mogelijk een persoonlijke touch toe te voegen aan een sieraad. Via info@by1oak.com worden speciale verzoeken, indien mogelijk, gerealiseerd.

LOVE,
BY1OAK

Delivery

Alle items zijn handgemaakt, houd rekening met 1-2 werkdagen voor productie voordat we je bestelling kunnen versturen.

We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Bestellingen geplaatst voor 15:00 worden binnen 1-2 werkdagen verstuurd. Uitgezonderd van weekenden en feestdagen. Als je jouw bestelling voor een bepaalde datum wilt ontvangen, contact ons via info@by1oak.com voor de mogelijkheden.

Verzendopties:

Als je bestelling is verwerkt, ontvang je per e-mail een orderbevestiging. Binnen 1-2 werkdagen nadat je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met een track en trace code als je bestelling hebt geplaatst boven de €29,95 of als je hebt gekozen voor aangetekende post.

Returns

Je kan je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.

Volg onderstaande procedure als je een bestelling wilt retourneren / ruilen.

1. Meld je retour / omruiling aan via info@by1oak.com.
2. Zorg ervoor dat je de ongedragen sieraden veilig en in de originele BY1OAK box of zakje verpakt. Deze dient retour te worden gestuurd in de originele verzendverpakking of een andere stevige verzenddoos. Gelieve de factuur met hierop je naam + ordernummer toevoegen aan het pakket.
3. Retourneer het item naar:
BY1OAK
Prinsengracht 136-O
1015EB Amsterdam
The Netherlands

Je retour of ruilingen mag je ook langs brengen in onze showroom. De showroom is elke vrijdag en zaterdag geopend van 11:00 – 18:00 (t/m 19 januari zijn wij gesloten). Op andere dagen kan je het pakketje door de gouden brievenbus gooien bij nummer 136-O.

4. Na ontvangst van je retour / omruiling ontvang je binnen 1-2 werkdagen een bevestiging per email.

Het retourneren van je bestelling is op eigen verantwoordelijkheid.

Restitutie vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst en controle. Wij zullen dit bedrag overmaken naar de rekening waarmee de betaling is gedaan.

Join waitlist We will inform you when the product is back in stock. Just leave your email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.